Λεπτομέρειες προϊόντος

0 Rating
35,00 €
In Stock
SKU: ADFBCG
Απομακρύνετε την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος με την μοναδική τεχνολογία του Altadrine Fat Burner - Cryogel.

Παγώστε την κυτταρίτιδα με το Altadrine Fat Burner - Cryogel. Αντιμετωπίστε τα προβλήματα της κυτταρίτιδας και της κατακράτησης νερού καίγοντας το λίπος και ενεργοποιώντας τη μικροκυκλοφορία. Ορισμένες περιοχές του σώματος έχουν την τάση να συσσωρεύουν λίπος (κοιλιά, γοφοί, μηροί, γλουτοί) κι εκεί είναι που δρα το Altadrine Fat Burner - Cryogel.

Τα πλεονεκτήματα της Altadrine Fat Burner - Cryogel

  • Η ψυχρή επίδραση της Cryogel είναι πολύ αποτελεσματική όταν εφαρμόζεται και η κρύα αίσθηση γίνεται αισθητή αμέσως και για μεγάλο χρονικό διάστημα σε σύγκριση με τα υπόλοιπα προϊόντα.
  • 2 σε 1 θεραπεία για την κυτταρίτιδα και την κατακράτηση υγρών.
  • Τα εκχυλίσματα βελτιώνουν τη μικροκυκλοφορία, μειώνοντας την περιφέρεια των μηρών και τονίζοντας παράλληλα τις μυικές γραμμώσεις.
  • Ο ενεργοποιητής κατά της κυτταρίτιδας + καθαρή καφεϊνη + εκχυλίσματα νερατζιάς ενισχύουν την καύση του λίπους.
  • Τα βλαστικά κύτταρα είναι ικανά να διεγείρουν την έκκριση της πρωτεΐνης, που καίει το λίπος.
  • Αποτελεσματικότητα Κλινικά Δοκιμασμένη: Οι ατέλειες που προκαλούνται από την κυτταρίτιδα μειώνονται ορατά. Η σιλουέτα είναι αισθητά πιο εκλεπτυσμένη και αδύνατη.Product Tags
Κάντε μασάζ στα επίμαχα σημεία μέχρι το προϊόν να απορροφηθεί. Η ψυχρή αίσθηση στις υπό θεραπεία περιοχές οφείλεται στην κρυογενική δράση της γέλης που ενισχύει την απορρόφηση των συστατικών. Μία συνεχής χρήση θα βοηθήσει να αποκτήσετε σημαντικά αποτελέσματα μέσα σε 3-4 εβδομάδες, ανάλογα με την έκταση της αισθητικής ατέλειας και την προσωπική αντίδραση σας στο προϊόν.
ALCOHOL DENAT, AQUA, CAFFEINE, MENTHOL, CARBOMER, TRIETHANOLAMINE, PARFUM, PROPYLENE GLYCOL:FUCUS VESICULOSUS THALLE EXTRACT:CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT:HEDERA HELIX LEAF EXTRACT:AESCULUS HIPPOCASTANUM EXTRACY:PHENOXYETHANOL, BUTYLENE GLYCOL:AQUA:CAFFEINE:PAULLINIA CUPANA SEED EXTRACT:PAULLINIA CUPANA SEED EXTRACT: PTYCHOPETA LUM OLACOIDES BARK EXTRACT, CITRUS AURANTIUM AMARA FRUIT EXTRACT, DMDM HYDANTOIN, MALUS DOMESTICA FRUIT CELL CULTURE EXTRACT:XANTHAN GUM:GLYCERINl LECITHIN: PHENOXYETHANOL:A QUA, CI 19140, CI 14720

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση