Λεπτομέρειες προϊόντος

0 Rating
45,00 €
In Stock
SKU: DDRN
Αντιγηραντικός ορός, που δίνει πίσω στην επιδερμίδα την νεανική της υφή και λάμψη.

Η Dermastir Dropper Rich Nutrition αποτρέπει τη διαδικασία γλυκοζυλίωσης και διορθώνει τα σοβαρά σημάδια της γήρανσης στο ώριμο δέρμα. Μία κύρια αιτία τη γήρανσης του δέρματος είναι η γλυκοζυλίωση, η οποία εμφανίζεται όταν ένα υπερβολικό ποσό των μορίων γλυκόζης δεσμεύονται σε ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης, προτρέποντας τον σχηματισμό προχωρημένης γλυκοζυλίωσης, που οδηγεί σε σοβαρή ρυτίδωση του δέρματος. Τα βιοφλαβονοειδή επιβραδύνουν τη διαδικασία της προηγμένης διαμόρφωσης τελικής γλυκοζυλίωσης, εμποδίζοντας τις ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης από το να γίνουν άκαμπτες.

Η σύνθεση GAG διεγείρεται, προτρέποντας το δέρμα να ξαναφουσκώσει από μέσα, αποκαθιστώντας το νερό και τα θρεπτικά συστατικά στο σημείο συνάντησης του δέρματος με την επιδερμίδα. Το φράγμα του δέρματος ενισχύεται από την προώθηση της σύνθεσης λιπιδίων, που είναι απαραίτητα για να μειώσουν τη δυσφορία, που συνδέεται με το ξηρό και ώριμο δέρμα.Product Tags
Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά, εφαρμόστε 2-3 σταγόνες στο πρόσωπο, το λαιμό, το στήθος και σε άλλες περιοχές του σώματος, όπου είναι απαραίτητο.
AQUA, GLYCERIN, ACRYLATES/C10- 30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, POLYSORBATE 20, SODIUM HYALUR ONATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, NYMPHAEA COERULEA LEAF CELL EXTR ACT, PARFUM, DISODIUM EDTA, DISODIUM HYDROXYDECYL SORBITOL CI TRATE, TRIETHYLENE GLYCOL, BENZYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, CAVIAR EXTRACT, MAGNESIUM NITRATE, MAGNESIUM CHLORIDE, ROYAL JELLY, BHT, TOCOPHEROL.
40+
Ώριμο, Ξηρό

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση