Λεπτομέρειες προϊόντος

0 Rating
10,00 €
In Stock
SKU: DPOHFC
Μάσκα προσώπου με υαλουρονικό οξύ. Η κατάλληλη λύση στην ανάπλαση προσώπου.

Σε συνδυασμό με τις θεραπείες προσώπου της Dermastir, πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτήν την μοναδική μάσκα προσώπου με υαλουρονικό οξύ.

Η Dermastir post-op μάσκα προσώπου υαλουρονικού οξέους είναι φτιαγμένη από τη ζύμωση μικροοργανισμών κι όχι με μηχανικές διαδικασίες παραγωγής. Τα εργαστήρια της Alta Care χρησιμοποιούν τεχνικές βιοτεχνολογίας για να φτιάξει υλικό που μοιάζει με επιδερμικό ιστό.

Αυτή η αποσυμφορητική μάσκα παράγει ένα προστατευτικό φράγμα και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου. Η μάσκα είναι υδρόφιλη και μειώνει την διεπιδερμική απώλεια νερού, δεδομένου ότι μπορεί να διατηρήσει τα επίπεδα υγρασίας έως 100 φορές το ξηρό βάρος της. Η μάσκα εμποδίζει τα ένζυμα, που διασπούν το υαλουρονικό οξύ, το κολλαγόνο και την ελαστίνη και που προκαλούν τις ρυτίδες. Η τρισδιάστατη δικτυωδής δομή του ιστού του, επιτρέπει στον αέρα να διεσδύει, αλλά όχι σε υγρή μορφή, προσκολλάται στο δέρμα και είναι γνωστή ως "τεχνητό δέρμα".

 Product Tags
Στάδιο 1: Αφαιρέστε τα 2 εξωτερικά στρώματα της συσκευασίας της βιο-κυτταρικής μάσκας για να αποκαλύψετε την ελαστική και ημιδιαφανή βιο-κυτταρική μάσκα μέσα. Στάδιο 2: Τοποθετήστε τη βιο-κυτταρική μάσκα στο πρόσωπό σας. Πιέστε και τεντώστε ήπια για να κολλήσει στο δέρμα. Στάδιο 3: Μετά από 30-45 λεπτά, αφαιρέστε τη μάσκα. Συνεχίστε με την κανονική ρουτίνα φροντίδας της επιδερμίδας σας, χωρίς να ξεπλύνετε.
AQUA, PROPYLENE GLYCOL, PEG - 40 HYDROGENATED CASTOR OIL, XANTHAN GUM, TOCOPHEROL, HYALURONIC ACID, SOLUBLE COLLAGEN, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, CETYL - PG HYDROXYETHYL PALMITAMIDE, ALOE VERA EXTRACT, HYDROLYZED SILK PG - PROPYL METHYLSILANEDIOL, PARFUM
30+

Όλοι

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση