Λεπτομέρειες προϊόντος

0 Rating
85,00 €
In Stock
SKU: DAMHY
Το ελιξήριο της νεότητας μέσα σε μια αμπούλα.

Η υαλουρονάνη (ονομάζεται επίσης υαλουρονικό οξύ ή υαλουρονικό) είναι μια μη-θειωμένη γλυκοζαμινογλυκάνη που διανέμεται ευρέως σε όλους τους συνδετικούς, επιθήλιους και νευρικούς ιστούς. Είναι ένα από τα κύρια συστατικά της εξωκυτταρικής μήτρας, συμβάλλει σημαντικά στον πολλαπλασιασμό και στη μετακίνηση των κυττάρων. Ένας μέσος άνθρωπος 70 κιλών περιέχει περίπου 15 γραμμάρια υαλουρονάνης στο σώμα του, το ένα τρίτο από τα οποία αναστρέφονται (αποδομούνται και ανασυντίθονται) κάθε ημέρα. Η υαλουρονάνη είναι επίσης ένα σημαντικό συστατικό του δέρματος, όπου εμπλέκεται στην αποκατάσταση των ιστών. Όταν το δέρμα είναι υπερβολικά εκτεθειμένο σε UVB ακτινοβολία, μετατρέπεται σε φλεγμονή (ηλιακό έγκαυμα) και τα κύτταρα στην επιδερμίδα σταματούν να παράγουν τόσο υαλουρονάνη, και αυξάνουν τον ρυθμό αποδόμησης της. Παράγωγα αποδόμησης υαλουρονάνης συσσωρεύονται επίσης στο δέρμα μετά την έκθεση UV.

 Το υαλουρονικό οξύ παίζει σημαντικό ρόλο στον τρόπο που το δέρμα μας φαίνεται, αισθάνεται, και λειτουργεί. Είναι ένα φυσικό σύμπλεγμα ζακχάρου, που βρίσκεται σε όλα τα θηλαστικά και είναι ένα σημαντικό συστατικό της μήτρας του συνδετικού ιστού στο δέρμα - η πυκνότητα, η εσωτερική στοιβάδα του δέρματος κάτω από την επιδερμίδα. Αυτή η μήτρα αποτελείται από υαλουρονικό οξύ, καθώς και από δύο συνδετικές ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης. Από τη φύση του, το υαλουρονικό οξύ συγκρατεί το νερό σαν σφουγγάρι, απορροφώντας πάνω από 1.000 φορές το βάρος του. Αυτό βοηθά να προσελκύσει και να διατηρήσει νερό εντός του εξωκυτταρικού χώρου, ενυδατώνοντας το δέρμα μας και αυξάνοντας τον όγκο και την πυκνότητα του. Το υαλουρονικό οξύ επίσης σχετίζεται με τη μεταφορά των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών σε βιώσιμα κύτταρα του δέρματος. Το υαλουρονικό οξύ προσφέρει όγκο, συμβάλλωντας στη στη συνολική εμφάνιση του δέρματος.

Καθώς μεγαλώνουμε, ο ιστός του δέρματος μας αφυδατώνεται και το κολλαγόνο μειώνεται. Η επιδερμίδα εκτίθεται σε περιβαλλοντικούς ρύπους και στις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου, έτσι τα κύτταρα χάνουν σταδιακά την ικανότητα να παράγουν υαλουρονικό οξύ.  Μελέτες έχουν δείξει ότι όσο μεγαλώνουμε το δέρμα μειώνει τα επίπεδα υαλουρονικού οξέος σε σχέση με το νεανικό δέρμα.Ίνες ελαστίνης χάνουν την ελαστική δομή τους, με αποτέλεσμα την απώλεια του όγκου του δέρματος και του σχηματισμού ρυτίδων στο πρόσώπο, που είναι κοινά χαρακτηριστικά πιο ώριμων δερμάτων.

Τι προσφέρουν οι αμπούλες υαλουρονικού της Dermastir;

Οι αμπούλες υαλουρονικού της Dermastir απορροφόνται γρήγορα από το δέρμα, πολεμώντας έτσι τα σημάδια του γήρατος, όπως ρυτίδες και λεπτές γραμμές. Το υαλουρονικό οξύ μεταβάλλεται σε ποσότητα στον ανθρώπινο οργανισμό καθώς το δέρμα αλλάζει μεγαλώνοντας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η επιδερμίδα να αφυδατώνεται, να λεπταίνει και να γερνάει.  Οι αμπούλες υαλουρονικού οξέως της Dermastir επαναφέρουν σε κανονικά επίπεδα την ποσόστητα υαλουρονικού οξέως στην επιδερμόδα, χαρίζοντας της και πάλι νεανική όψη και λάμψη.

 Όταν εφαρμόζεται τοπικά, οι αμπούλες υαλουρονικού της Dermastir, διαπερνούν την επιφάνεια του δέρματος και ανεφοδιάζουν τα φυσικά επίπεδα υαλουρονικού οξέος, που υπάρχουν ήδη. Οι αμπούλες υαλουρονικού της Dermastir από την Alta Care Laboratoires αποτελούν εγγύηση ποιότητας και πολυτέλειας. Το προϊόν είναι πιστοποιημένο και κατασκευασμένο στη Γαλλία. Η Alta Care Laboratoires είναι μία από τις πρώτες εταιρείες, που ξεκίνησαν αυτό το προϊόν στην αγορά λιανικής, επειδή πριν από αυτό, αποτελούσε ένα αποκλειστικό προϊόν, που χρησιμοποιούταν μόνο από ειδικούς.

 Κανονικό Πρόγραμμα - Φάση 1: Εφαρμόστε μια αμπούλα κάθε 7 μέρες για έναν μήνα - Φάση 2: Αν θέλετε να σταθεροποιήσετε τα αποτελέσματα, επαναλάβετε τη φάση 1.

Εντατικό Πρόγραμμα - Φάση 1: Εφαρμόστε μια αμπούλα κάθε 3 μέρες για έναν μήνα - Φάση 2: Αν θέλετε να σταθεροποιήσετε τα αποτελέσματα, επαναλάβετε τη φάση 1.

Προσοχή: Μην εκθέσετε το δέρμα σας στον ήλιο. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε αυτήν την περίπτωση ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Σπάτε την αμπούλα με ένα ύφασμα, κι όχι με γυμνά χέρια.

Μπορείτε να μοιράσετε την αμπούλα στα δύο: δηλαδή τη μισή να την χρησιμοποιήσετε το πρωί και την άλλη μισή το βράδυ. Προσοχή: Καταναλώνεται την ίδια μέρα, που την ανοίγετε κι όχι την επόμενη.Product Tags
Σπάστε την κορυφή της αμπούλας. Απλώστε τον ορό απευθείας στο δέρμα ή αναμείξτε τον με την κρέμα, που χρησιμοποιείτε ή σε μάσκα. Κάντε ελαφρύ μασάζ στις περιοχές, που θέλετε μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.
AQUA, GLYCERIN, GOSSYPIUM HERBACEUM SEED EXTRACT, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM HYALURONATE, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE
30+

Όλοι - Ρυτίδες , λεπτές γραμμές

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση